Societat

Desmantellen una plantació de marihuana amagada en una nau industrial de Godall

Hi ha dos detinguts, de nacionalitat espanyola i suïssa, que havien instal·lat càmeres de vigilància per evitar ser sorpresos

La policia espanyola ha desmantellat una plantació de marihuana amagada en una nau industrial de Godall (Montsià) i ha decomissat 6 quilos de cabdells, 4 quilos de brancatge i 2 quilos de fulla d'haixix, així com 3 bàscules de precisió, 40 condensadors, 39 bombetes de sodi i 3 ventiladors. S'ha detingut dues persones, de nacionalitat espanyola i suïssa, que havien instal·lats càmeres de vigilància per evitar ser sorpresos.

La nau industrial estava annexa i comunicada a la casa on residien els dos arrestats. Els investigadors van localitzar la nau sospitosa a finals de novembre del 2015 i van comprovar que la instal·lació servia per comercialitzar marihuana tant a països europeus -principalment Suïssa- com a la venda menuda a la zona d'influència de Tortosa.

Els agents van procedir a detenir els dos responsables de la plantació, que vivien a la casa adossada i que ja havien estat arrestats anteriorment per presumptes delictes contra la salut pública i eren considerats “molt conflictius” entre el veïnat.

L'augment dels controls les últimes setmanes a la frontera per part de la policia francesa i espanyola havia obligat als detinguts a emmagatzemar i retenir una gran part de la marihuana produïda a la nau industrial, que comptava amb una gran instal·lació elèctrica per a la il·luminació de les plantes, sistema de reg i ventilació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona