Societat

Restablerta la línia 1 del metro en tot el seu recorregut

TMB indica que els combois no s'aturen a l'estació Arc de Triomf

La línia 1 del metro s'ha restablert al voltant de tres quarts d'onze del matí en tot el seu recorregut després que els tècnics de Metro i els Bombers de Barcelona han finalitzat les tasques de ventilació als túnels. Segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona, aquesta hora els combois no s'aturen a l'estació Arc de Triomf. La línia ha anat obrint algunes estacions al llarg del matí després que a primera hora s'hagués d'interrompre en la part central del seu recorregut per la presència de fum als túnels de Rodalies i que s'ha escampat també al de la línia 1 del metro, concretament entre Glòries i Plaça Espanya.

La línia s'havia hagut de suspendre cap a un quart de sis de la matinada a causa de la notable presència de fum al tram central de la línia, entre Catalunya i Marina, procedent del túnel contigu utilitzat pels serveis de Rodalies. Poc abans de dos quarts de sis s'ha establert un servei parcial entre Hospital de Bellvitge i Universitat, d'una banda, i entre Glòries i Fondo, de l'altra. Però poc després de tres quarts de sis, la propagació del fum fins a Universitat ha obligat a limitar la circulació de combois fins a Plaça Espanya. Més tard, a les vuit, un cop ventilada l'estació d'Universitat, s'ha pogut prolongar el servei parcial, que ha funcionat des de l'Hospital de Bellvitge fins a Universitat.

Com a alternativa al tram tallat, els passatgers han pogut fer servir un servei especial d'autobusos entre Espanya i Glòries, des d'un quart de set del matí i aquest servei llançadora també ha funcionat a partir de les vuit del matí entre Universitat i Glòries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona