La revista ‘Cuina' fa quinze anys i arriba al quiosc renovada
La publicació recull les tendències més actuals de la gastronomia
Nous continguts i més receptes
La revista Cuina arriba avui als quioscos amb una imatge i una estructura completament renovades. La publicació líder en gastronomia a Catalunya, que acaba de fer quinze anys, incorpora més continguts, noves seccions i nous col·laboradors, alhora que augmenta el nombre de receptes, tot amb l'objectiu de seguir reflectint l'actualitat gastronòmica del país i de donar idees als amants de cuinar i menjar dins i fora de casa.
El nou disseny és més àgil i actual i agrupa els continguts en quatre blocs. El primer, Per Obrir Boca, recull les millors propostes per gaudir de la gastronomia fora de casa: els millors restaurants de Catalunya, les fires més interessants i les darreres tendències gastronòmiques d'arreu del món.
El segon bloc, A la Cuina, presenta els millors menús i les millors receptes amb gràfics pràctics i espectaculars. S'estrena una secció dedicada a l'alimentació saludable a càrrec de Núria Coll i el pastisser Jordi Bordas ofereix receptes dolces innovadores i equilibrades per fer a casa. La xef Carme Ruscalleda continua col·laborant, ara amb la secció Master Class, en què explica tècniques i trucs professionals per aplicar a la cuina de cada dia. Els vins, els caves i tot tipus de begudes són les protagonistes del tercer bloc de la revista, que es tanca amb el bloc Al Rebost, on es presenten els productes de temporada i tot allò que pot omplir el cistell.
El primer número de la nova etapa, que arriba avui al quiosc, està dedicat a la cuina amb herbes aromàtiques i verdures del temps. També ens acosta a les millors botigues de pasta fresca i els vins d'àmfora i inclou una entrevista al cuiner Dani Lechuga, xef del restaurant Bardeni.