Societat

La revista ‘Cuina' fa quinze anys i arriba al quiosc renovada

La publicació recull les tendències més actuals de la gastronomia

Nous continguts i més receptes

La revista Cuina arriba avui als quioscos amb una imatge i una estructura completament renovades. La publicació líder en gastronomia a Catalunya, que acaba de fer quinze anys, incorpora més continguts, noves seccions i nous col·laboradors, alhora que augmenta el nombre de receptes, tot amb l'objectiu de seguir reflectint l'actualitat gastronòmica del país i de donar idees als amants de cuinar i menjar dins i fora de casa.

El nou disseny és més àgil i actual i agrupa els continguts en quatre blocs. El primer, Per Obrir Boca, recull les millors propostes per gaudir de la gastronomia fora de casa: els millors restaurants de Catalunya, les fires més interessants i les darreres tendències gastronòmiques d'arreu del món.

El segon bloc, A la Cuina, presenta els millors menús i les millors receptes amb gràfics pràctics i espectaculars. S'estrena una secció dedicada a l'alimentació saludable a càrrec de Núria Coll i el pastisser Jordi Bordas ofereix receptes dolces innovadores i equilibrades per fer a casa. La xef Carme Ruscalleda continua col·laborant, ara amb la secció Master Class, en què explica tècniques i trucs professionals per aplicar a la cuina de cada dia. Els vins, els caves i tot tipus de begudes són les protagonistes del tercer bloc de la revista, que es tanca amb el bloc Al Rebost, on es presenten els productes de temporada i tot allò que pot omplir el cistell.

El primer número de la nova etapa, que arriba avui al quiosc, està dedicat a la cuina amb herbes aromàtiques i verdures del temps. També ens acosta a les millors botigues de pasta fresca i els vins d'àmfora i inclou una entrevista al cuiner Dani Lechuga, xef del restaurant Bardeni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

infraestructures

Puente sosté que Catalunya és el territori on l’Estat inverteix més, tot i el 46% d’execució

barcelona
GIRONA

Càritas troba feina a un 20% dels atesos en el seu programa d’inserció laboral

GIRONA
societat

Menys supermercats i més usos culturals al nou Pla de Ciutat Vella

barcelona
Societat

Els pisos de l’illa del carrer Canigó s’hauran de reforçar

Badalona
religió

Montserrat vol que el seu ‘Mil·lenari’ sigui obert a tota la societat

Montserrat
societat

Estudien un projecte per crear pisos amb serveis per a gent gran que faciliti l’accés al lloguer als joves

Manresa
Campdevànol

Punt d’autoreparació de bicicletes a la font del Tòtil

Campdevànol
GIRONA

Els pagesos gironins protesten per una nova baixada del preu de la llet

GIRONA
Societat

Acord per ampliar el festival Roses de Reus

Reus