Societat

ERC demana al govern municipal i a l'oposició que parlin fins “l'esgotament” per tirar endavant els comptes

Alfred Bosch assegura haver assumit “responsabilitats” i ha mostrat predisposició a posar-se al “mig” per arribar a un acord

El cap de files d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona, Alfred Bosch, s'ha mostrat “estupefacte” per la situació de bloqueig que viu el consistori per aprovar la modificació pressupostària. “Portem des d'abans de Nadal i no hi ha manera”, ha lamentat. Bosch ha apel·lat a la “responsabilitat” tant del govern municipal com de l'oposició per arribar a un acord per tirar endavant un programa “ambiciós de canvi”. En aquest sentit, ha instat tots els grups a parlar fins l'“esgotament” i l'“extenuació”.

Bosch ha tret pit i ha assegurat que ERC ha assumit “responsabilitats” a l'hora de negociar amb el govern. “Nosaltres hem fet la feina”, ha manifestat. El líder republicà s'ha preguntat si la resta de grups no són conscients de la importància d'aprovar els comptes de la ciutat. “No sé fins a quin punt els representants no saben que ens hi juguem el futur”, s'ha qüestionat. Per això, s'ha mostrat predisposat a posar-se al “mig” per incentivar el diàleg entre tots els grups.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia