Societat

Alberto Fernández insta els grups de l'oposició a expulsar Colau de l'alcaldia

El cap de files popular lamenta que l'equip de govern hagi consentit que la ciutat sigui “ostatge” de la CUP

El president del grup municipal del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha fet una crida a les forces polítiques de l'oposició a “endreçar” la ciutat i “deixar fora” del govern municipal l'actual alcaldessa Ada Colau. Així ha reaccionat que s'hagi ajornat per falta de suports el ple de l'Ajuntament que havia de debatre la modificació pressupostària aquest dilluns. El cap de files dels populars ha lamentat que l'equip de govern municipal hagi consentit “per activa i per passiva” que la ciutat sigui “ostatge” de la CUP. I per això també s'ha queixat que els partits de l'oposició no sigui capaços de pactar “una alternativa” que permeti “desbancar” Colau en lloc de “pugnar” per qui és pacta “abans i més coses” amb el govern de BComú. Per tot plegat, Fernández Díaz enviarà una carta als grups municipals per valorar la situació i avaluar “les possibilitats de treballar conjuntament”.

El president del grup municipal del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz, s'ha qüestionat perquè els grups de l'oposició no són capaços de “definir una alternativa per fer fora l'alcaldessa”, hores després que C's i CUP donessin el seu no a la modificació pressupostària que tenia el suport d'ERC i el previsible del PSC, a banda de BComú.

“Ja n'hi ha prou de la situació que està vivint Barcelona: cal posar fi al desgavell, al despropòsit i al desgovern que representa Colau”. En aquest sentit, Fernández Díaz ha lamentat que els grups de l'oposició “pugnin” per ser qui negocia “abans i més coses” amb el govern municipal en comptes de traçar un acord per “desbancar” la líder de Bcomú de l'alcaldia de la ciutat.

El president del grup parlamentari del PPC a l'Ajuntament de Barcelona ha demanat que la ciutat no sigui “ostatge” de la CUP com “malauradament” l'alcaldessa ha consentit “per activa i per passiva”. De fet, creu que la “radicalitat” de Colau s'afegeix “a l'esquerra més extrema” de la CUP. Per tot plegat, Fernández Díaz ha anunciat que enviarà aquest dilluns una carta a la resta de dirigents municipals per abordar la situació i encarar la “possibilitat de treballar conjuntament” per la ciutat.

Durant la seva roda de premsa a l'Ajuntament després que s'hagi ajornat el ple extraordinari sobre la modificació pressupostària, Fernández Díaz ha recordat que es tracta d'una modificació pressupostària i no és l'aprovació del pressupost, i que es poden tirar endavant “modificacions puntuals”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia