Societat

Moda

La festa més blanca

Rosa Clará inaugura la Barcelona Bridal Fashion Week amb elegants dissenys

Les dones de Messi i Cesc, la jove ‘instagramer' que va enamorar Justin Bieber, Eugenia Silva i la ‘miss' Món catalana, Mireia Lalaguna, en primera filera

Siluetes marcades amb sensualitat, faldilles amb grans volums i esquenes joia, entre les propostes

Dani Alvessomriu i es passa un dit pels llavis quan el seu amor, Joana Sanz, desfila vestida de núvia

La inauguració de la Barcelona Bridal Fashion Week va començar ahir una hora abans que les models desfilessin pel pavelló 8 de la fira de Montjuïc mostrant els elegants dissenys de Rosa Clarà. Les convidades a ocupar la primera filera es deixaven retratar al photocall, majoritàriament vestides amb la pedreria de la col·lecció de festa de la dissenyadora, i les més simpàtiques ens regalaven algunes declaracions. No és el cas de les WAG de Messi i Cesc, Antonella Rocuzzo i Daniella Semaan, amigues i habituals de la desfilada, que tan sols lluïen corbes ajustades a sobre d'immensos i afilats talons.

L'explosiva jove Cindy Kimberly, en canvi, parlava i reia molt (moltíssim), però no acabava de respondre amb claredat a les preguntes sobre la seva relació virtual amb Justin Bieber (que va veure una foto seva a Instagram i va demanar als seus seguidors que l'ajudessin a trobar-la). De l'anonimat a la fama en un no res: “Tot just ara m'adono de tot el que m'ha passat.” “M'agradaria treballar com a actriu i model”, comentava la bella de Dènia d'ulls i llavis enormes, que ha fitxat per l'agència Uno Models i viu a Barcelona.

Aquesta setmana també està entre nosaltres la nova miss Món, nascuda a Barcelona. “El títol està sent una experiència inoblidable perquè no paro de viatjar pel món amb projectes solidaris. Un dia m'aixeco a Bombai, l'altre a Londres i després a Los Angeles”, explica Mireia Lalaguna a aquest diari, simpàtica i relaxada. Tanta ruta li serveix també per donar a conèixer al món sencer d'on ve (“és molt gratificant parlar de Barcelona i que la majoria de gent et digui que és una ciutat que ja coneix”) i li dificulta poder acabar la carrera de farmàcia, tot i que només li falten quatre mesos. “Ara és impossible.” La miss barcelonina, de 23 anys i ulls verds, diu que presentar-se al concurs li va venir rodat quan treballava de model i no va voler perdre l'oportunitat de fer coses noves. Era a la inauguració de la passarel·la nupcial “per donar suport a la moda” però sense cap intenció de comprar vestit blanc. “No tinc promès!”, deia sense dubtar.

Entre els rostres coneguts també hi havia Melissa Jiménez, parella de Marc Bartra, l'actriu Ana Fernández i la bella Eugenia Silva, que va arribar molt justa de temps malgrat ser la imatge de la col·lecció de còctel 2017 de Clarà. Els fotògrafs s'apilaven per retratar-la en el front-row. Fins i tot el prestigiós Manuel Outumuro recorria al mòbil per immortalitzar el moment. Al seu costat s'asseia Dani Alves, amb esmòquing blanc, i protagonitzava l'anècdota de la desfilada en somriure i passar-se un dit pels llavis quan la seva promesa Joana Sanz passava per davant seu vestida de núvia. Aquesta setmana el jugador ha inaugurat restaurant a Barcelona, Boteco Fogo, amb el seu inseparable amic xef João Alcântara.

La model canària, que ja fa temps que desfila per a Clará, va rebre ahir un lloc d'honor en les sortides, que encapçalava la instagramer Alexis Ren, una jove amb cara força normal però amb un cos bonic que s'ha fet popular perquè viatja amb el seu enamorat per tot el món i ho retrata. En la primera sortida Ren vestia un disseny de crep de seda de silueta fluida amb gran llaçada tulipa al ventre i escot banyera que va ser seguit per altres d'aquest mateix estil amb variacions. Alguns amb peplum sobreposat, amb profunda obertura a la cama, amb capa, amb crop top, amb ampli escot a l'esquena brodat o enjoiat amb fil de plata... Després van arribar els dissenys d'àmplies faldilles amb tul i cos de chantilly a la manera de Grace Kelly. A l'entrada de la fira podeu veure el vestit de núvia de Carme Ensesa, que li va fer Pedro Rodríguez el 1952 en aquest mateix estil d'aires New Look i que ha conservat en una capsa amb pebre negre.

El conseller Jordi Baget i la dona de Albert Rivera, Beatriz Tajuelo, també van assistir a la primera de les 20 desfilades que es veuran fins que divendres el gegant Pronovias tanqui l'edició 2016 i es passi el testimoni al saló, que concentrarà més de 20.000 propostes nupcials.

Avui la passarel·la obre amb els dissenys de Merche Segarra per a Jesús Peiró, que s'inspira en el pastís de noces. Els vestits són dolços (no podia ser d'una altra manera) amb el cos ajustat amb suaus puntes i una silueta que creix en les faldilles. Hi ha brillantors i cristall amb l'efecte de pols de sucre. A Peiró el seguirà la jove dissenyadora Cristina Tamborero, que va debutar l'any passat. Ha triat una professió que es presta a fer broma amb la del seu pare, l'advocat matrimonialista Ramon Tamborero: “La filla els casa i el pare els descasa.” A continuació es veuran les núvies de Yolan Cris, d'Inmaculada García i la festa d'Isabel Sanchís. La jornada acabarà amb l'estrella de la setmana, el dissenyador Naeem Khan.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES