Societat

Almenys dos ferits en una explosió a una empresa de Vilafranca del Penedès

Els fets han passat a un quart de cinc de la tarda al polígon industrial Domenys II

Els Mossos desallotgen preventivament la nau del costat

Almenys dues persones han resultat ferides per una explosió que s'ha produït aquest dimecres a una empresa de Vilafranca del Penedès, segons informen els Bombers de la Generalitat.

Els fets han passat cap a un quart de cinc de la tarda en una nau del polígon industrial Domenys II, concretament a carrer del Vi. Els ferits són dos treballadors que estaven fent tasques de manteniment quan, per causes que ara s'investiguen, s'ha produït l'explosió. L'empresa es dedica a la destil·lació i barreja de begudes alcohòliques.

Els Bombers han confirmat que els dos ferits es troben en estat crític i han estat evacuats en helicòpter als Hospitals de la Vall d'Hebron i Bellvitge.

L'incendi posterior a l'explosió ja s'ha pogut apagar completament. L'explosió ha afectat l'estructura lateral de la nau, de construcció prefabricada i amb bigues de formigó.

Hi han treballat dotze dotacions terrestres dels Bombers i un helicòpter amb efectius del Grup d'Emergències Mèdiques (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques.

Els Mossos d'Esquadra han activat deu patrulles i han desallotjat com a mesura preventiva els treballadors de l'edifici del costat.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat dos helicòpters i tres ambulàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia