Territori

Reus destina més de 2 milions d'euros per canviar la gespa de l'Estadi i modernitzar el Pavelló Olímpic

La gespa del camp de futbol se substituïrà totalment i s'instal·larà un nou sistema drenant

L'Ajuntament de Reus destinarà un total de 2,4 milions d'euros en la reforma i modernització de l'Estadi Municipal i el Pavelló Olímpic. L'objectiu és posar les instal·lacions a punt per als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, i adequar el camp a la normativa de la Lliga de Futbol Professional, davant d'un probable ascens del CF Reus a Segona Divisió. Del total del pressupost, el consistori en destina 663.505, 46 euros, mentre que la Diputació de Tarragona n'aportarà 1.805.310. Les inversions ja estan aprovades dins dels pressupostos i tenen un inici immediat, just quan finalitzi l'activitat esportiva. "És la inversió més important de Reus en els darrers anys", ha expressat amb satisfacció l'alcalde de Reus, Carles Pellicer.

El projecte de remodelació del Pavelló Olímpic Municipal afectarà tot l'espai. Un dels punts principals serà l'aïllament i impermeabilització de les cobertes laterals, i la substitució de les lluernes superiors. A més, s'instal·laran dues pantalles amb vídeo marcador amb tecnologia led de 16 metres quadrats, les quals s'adaptaran a totes les modalitats esportives.

En la planta baixa tindrà lloc la reforma integral dels vestidors, la substitució d'aigua freda i calenta, la reforma dels vestíbuls i el punt d'atenció als usuaris, i es farà un nou emplaçament per una sala tècnica de comunicacions i informàtica. A la primera planta es realitzarà una reforma integral de les zones est i oest, es condicionarà la sala de premsa i es construirà una aula de formació i es reformaran les oficines de serveis esportius. També es millorarà l'eficiència energètica dels espais reformats i es farà una nova escala d'evacuació externa.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona