Societat

Detenen quatre membres d'un grup especialitzat en robatoris a domicilis de Barcelona

El detinguts haurien robat en almenys onze pisos al barri de Trinitat Nova i haurien sostret joies i objectes de valor

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat 18 de maig, quatre homes, tres dels quals de la mateixa família, com a presumptes autors d'onze robatoris amb força a domicilis del barri de la Trinitat Nova de Barcelona ocorreguts entre els mesos de setembre de 2015 i març de 2016. Els lladres accedien als domicilis a plena llum del dia trencant les finestres de pisos de baixa alçada, com ara baixos o primers. El passat 18 de maig la policia va accedir als domicilis de dos dels investigats, on es van intervenir diverses joies, telèfons i aparells electrònics dels quals s'està investigant el seu origen. El jutge ha ordenat presó provisional per a dos dels quatre detinguts i llibertat amb càrrecs per els altres dos.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra els detinguts són quatre homes d'entre 20 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i veïns del districte de Nou Barris, que tenen nombrosos antecedents policials. Tres d'ells formen part d'una mateixa família .

Els agents van detectar a finals de l'any passat diversos robatoris amb força en domicilis del barri de la Trinitat Nova, tots seguint el mateix procediment. En alguns casos els lladres trencaven reixes de protecció o barrots amb palanques o gats hidràulics.

La investigació va culminar el passat 18 de maig amb dues entrades judicials i registres en els domicilis de dos dels investigats on es van intervenir diverses objectes suposadament robats. També es va localitzar una arma de foc real de 9mm amb un carregador ple de munició.

Després de passar a disposició judicial, el jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona va decretar presó provisional per a dos dels quatre detinguts i llibertat amb càrrecs per els altres dos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia