Societat

trànsit

seguretat

Enxampat un conductor begut per circular sense permís i a gran velocitat pel Tarragonès

L'home, que acumula antecedents contra la seguretat del trànsit, havia fugit d'un control i la policia va trigar hores per trobar-lo

Detingut un conductor al Tarragonès que conduïa sense permís, sota els efectes de l'alcohol, a gran velocitat i de forma temerària, saltant-se semàfors en vermell i fins i tot en alguns trams en contra direcció per fer-se escàpol de la policia. Agents dels Mossos van detenir-lo aquest dimarts al matí, després d'hores de recerca de rebre un primer avís, cap a tres quarts d'una de la matinada, en què s'alertava que l'home havia sortit begut d'un restaurant d'Altafulla en direcció a Tarragona. Segons fonts dels Mossos, finalment se'l va poder enxampar en un carrer sense sortida. En la prova d'alcoholèmia va donar una taxa de 0,77 mg/l. Es tracta d'un home de 30 anys de nacionalitat espanyola, veí de Creixell, que ja acumula diversos antecedents policials per delictes contra la seguretat del trànsit en les modalitats de conducció sota els efectes de l'alcohol i la conducció sense permís per pèrdua de punts.

Davant l'avís que el conductor havia sortit del restaurant i havia agafat begut el vehicle, les patrulles van iniciar la recerca del vehicle per aturar-lo i identificar-lo. Mentre diverses patrulles feien la recerca del vehicle, van rebre un nou avís amb el mateix vehicle implicat. En aquest cas, la Guàrdia Urbana de Tarragona va informar que un cotxe havia fugit d'un control policial. El conductor del vehicle no va fer cas dels agents i per fugir es va saltar diversos semàfors i circulava a gran velocitat.

Després d'hores de recerca, a dos quarts de cinc de la matinada una patrulla dels mossos que circulava per la carretera N-340 va localitzar el vehicle estacionat al pàrquing d'un restaurant del Creixell. Quan els mossos es van dirigir cap al vehicle van veure com tres persones pujaven al vehicle. En aquest sentit, la descripció del conductor coincidia amb la de l'home que havia fugit del control policial hores abans.

El conductor, en detectar la presència policial, va sortir del pàrquing a gran velocitat i va començar a fer una sèrie de maniobres temeràries pels carrers del Creixell. El vehicle, que circulava a gran velocitat, va arribar a passar per carrers en contra direcció.

Els agents van ordenar al conductor que aturés el vehicle fent senyals lluminoses i acústiques però aquest no en va fer cas i va continuar la seva fugida per Torredembarra fins que va entrar a un carrer sense sortida on els mossos el van poder aturar.

En la identificació, els agents van comprovar que l'home circulava sense permís de conduir ja que li constava una retirada judicial fins al maig de 2017. D'altra banda, en la prova d'alcoholèmia, l'home va donar una taxa de 0,77 mg/l en l'aire expirat. Per tots aquest motius, els agents van detenir el conductor i van immobilitzar el vehicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME ESPORTIU

El MICFootball2024 genera fins a 33.000 pernoctacions aquesta Setmana Santa

GIRONA

Pressió per un cos perfecte

Barcelona
Èlia Soriano
Directora de l’Institut Català de la Dona (ICD)

“Totes hem patit allò de «No soc prou prima», «No soc prou alta»”

barcelona
Isabel Muntané
Coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB

“Hi ha pressió estètica als dibuixos animats, a les sèries...”

barcelona

Catalunya, més laica que mai

Barcelona
comerç

Torna la fira artesana Fet al Born

Barcelona

Els Manaies entreguen el penó a Joan Alenyà que ja el custodia

GIRONA
SOCIETAT

L’electricitat, el gas i aigua, els serveis amb més reclamacions al Vallès Oriental

GRANOLLERS
estats units

El vaixell que va fer caure el pont té 56 contenidors amb materials perillosos

barcelona