Societat

Oci

Balaguer es converteix en la capital dels cotxes personalitzats

La principal atracció del cap de setmana serà la demostració de ‘drift' que es realitzarà en un circuit habilitat a l'exterior del pavelló de l'Inpacsa

Balaguer s'ha convertit aquest cap de setmana en la capital del motor gràcies a la tercera edició del saló Motor Show, organitzat per l'associació Tot Mòbil Tunning Club de la capital de la Noguera. Pel pavelló de l'Inpacsa s'hi han donat cita centenars de cotxes personalitzats arribats d'arreu del país per exhibir les últimes tendències en equips de so, il·luminació i acabats del vehicle. Es tracta d'un certamen que enguany arriba a la seva tercera edició i que, segons afirmar Marc Mora, membre de l'organització, “té una molt bona salut i té assegurada la continuïtat a la capital de la Noguera”.

Entre el reguitzell d'activitats que es realitzen dins del marc del festival, destaca la demostració de drift, una especialitat original del Japó en què els cotxes personalitzats al gust dels pilots efectuen una espècie de gimcana sobre quatre rodes i les derrapades i el pneumàtic gastat en són els principals protagonistes en una demostració de domini del vehicle dins del seu descontrol.

Més de 20 pilots, entre els quals es troben els millors de Catalunya, d'aquesta disciplina realitzaran al llarg de tot el cap de setmana diverses demostracions en un circuit habilitat a l'exterior del pavelló.

Al llarg del cap de setmana, al tercer Motor Show de Balaguer també s'hi han realitzat exhibicions de cotxes personalitzats pels coneguts Gas Monkey, s'hi ha fet una mostra de vehicles retro i també una demostració de com decorar un cotxe a càrrec Lily Brik.

Per altra banda les motos agafaran protagonisme avui amb una demostració de stunt, una modalitat en què els pilots porten a terme diverses cabrioles i filigranes amb els vehicles de dues rodes. La demostració anirà a càrrec d'un dels millors especialistes d'aquesta disciplina, Jon Peña.

Es calcula que al llarg del cap de setmana hauran passat per la capital de la Noguera milers de persones arribades d'arreu del món per presenciar alguna de les actuacions que o bé simplement per estar al dia de les darreres tendències en cotxes personalitzats i de tot l'entorn que els envolta.

Segons l'organització aquesta trobada “va pel camí de convertir-se en una de les més importants d'Espanya pel nivell dels exhibidors i per l'assistència de públic”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES