Societat

festes i tradicions

Cuba s'implica per primer cop en la Fira d'Indians

Membres del consolat hi assistiran i hi haurà estands del país caribeny a Begur

La República de Cuba participarà i col·laborarà, per primera vegada, en la Fira d'Indians de Begur, que durà a terme la seva tretzena edició del 2 al 4 de setembre. La fira, enguany dedicada a la moda i als teixits indians, presenta novetats com ara visites guiades teatralitzades, el comiat de l'indià Pere Coll, la travessa colonial a sa Riera i el sopar inaugural en una casa indiana.

La presència de Cuba a la fira es concretarà amb l'assistència de la cònsol general de Cuba a Catalunya, Mabel Arteaga, i altres representants del consolat de Barcelona, a l'acte inaugural, però també amb la presència de dos estands, a les places dels Indians i de Pella i Forgas, amb productes i artesania del país caribeny. La implicació de Cuba ha estat possible després de les converses començades la primavera passada pel primer tinent d'alcalde, Marià Renart, per mirar d'implicar-los i impulsar i projectar la Fira.La indústria tèxtil va ser un dels motors del món indià i al seu voltant es va crear una manera de vestir i decorar la llar. I això és el que plasma el cartell, realitzat per Joan Martí Gargallo després de guanyar la seva vuitena edició del concurs convocat per l'Ajuntament.Per reforçar l'aparcament, un dels aspectes més conflictius per la gran afluència de públic, enguany s'ha incrementat la disponibilitat de places amb nous espais, com ara el de ses Vinyes –a l'entrada al nucli per Regencós– i el de la zona del Mas d'enPinc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia