Baralles i platges plenes, el balanç de la nit de Sant Joan a Badalona i a Montgat

Platges plenes a vessar de gent i algunes baralles de darrera hora resumeixen com va ser la nit de revetlla de Sant Joan al Barcelonès Nord, fonamentalment a Badalona i a Montgat. L'assistència de persones per celebrar la revetlla a la vora del mar a les platges de Badalona va ser massiva, com ho demostren les prop de 3.000 persones que es van reunir a la platja de la Barca Maria segons la Guàrdia Urbana. Aquest va ser l'únic punt de costa badalonina en què, com a conseqüència de l'elevat nombre de persones concentrades, les tasques de neteja del litoral no van transcórrer amb normalitat; a la resta, els treballs es van poder desenvolupar d'acord amb les previsions, tot i l'augment del 50% respecte de l'any passat del nombre de residus recollits –de 10 a 15 tones–. Els punts de les actuacions més destacades de la policia van ser la platja de la Barca Maria, on hi va haver una baralla i dificultats per desallotjar els presents, i el carrer d'Antoni Romeu, on es van detenir tres persones per un robatori amb agressió a un menor. Els bombers, a més a més, van efectuar una trentena de sortides, la majoria per apagar incendis a matolls i contenidors. El tancament al públic del pont del petroli, però, va ser respectat. A Montgat, a banda de l'ocupació de les platges, el fet més destacat va succeir a la parada de tren d'aquesta població, on una baralla va acabar amb dos joves ferits lleus assistits a l'hospital de Badalona. La policia local també va haver d'intervenir en tres baralles més a les platges montgatines.

D'altra banda, a Barcelona no es van registrar incidents especialment greus. En total, es van comptabilitzar 204 incendis de poca entitat, la majoria provocats per l'esclat de petards en contenidors d'escombraries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró
LA CRÒNICA

Terricabras, patrimoni polifacètic

El 2028 s’enderrocarà l’edifici Venus de la Mina

Sant Adrià de Besòs

Campanya per omplir les motxilles d’infants vulnerables que van de colònies

Barcelona