Societat

El bisbe ordena un capellà i un diaca, a Girona

La celebració es va fer diumenge passat a la catedral de la ciutat

La catedral de Girona va ser el marc, diumenge, de l'ordenació d'un nou capellà, Pere Narbón, i un nou diaca, Manel Masvidal. La celebració, a la qual van assistir familiars i membres de les parròquies a les quals estaran vinculats, va ser presidida pel bisbe, Francesc Pardo, assistit per sis diaques, i van concelebrar-la quaranta-dos capellans.

Mossèn Manel Masvidal exercirà el ministeri diaconal a Borrassà, Cabanelles, Ermedàs, Espinavessa, Lladó, l'Estela, Navata, Ordis, Pontós, Queixàs, Romanyà d'Empordà, Sant Martí Sesserres, Taravaus, Vilademires i Vilamalla. Per la seva banda, mossèn Pere Narbón exercirà el ministeri sacerdotal com a vicari de les parròquies de Palafrugell i la Bisbal d'Empordà i d'altres parròquies dels entorns.

El bisbe va exhortar els nous diaca i capellà a exercir el seu ministeri més enllà de la simple realització d'unes activitats, a fer-ho “com un estil de vida” que porta a esdevenir “pàgines vives de l'Evangeli”.

En aquest mateix sentit va qualificar les dues persones que s'ordenaven com a “pedres vives” de l'Església. El bisbe va recordar també que aquell mateix dia se celebrava el 976è aniversari de la dedicació de la catedral de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia