territori

Margarida Aritzeta i Xavier Amorós al cicle Primavera de Lletres del Centre de Lectura

L'escriptora Margarida Aritzeta i el poeta i escriptor Xavier Amorós participaran al Cicle Primavera de Lletres del Centre de Lectura de Reus. L'acte tindrà lloc a la sala d'actes de l'entitat, el divendres 10 i dilluns 13 d'abril a dos quarts de 8 de la tarda.

El divendres, Aritzeta presentarà L’amant xinès. Una novel·la negra ambientada en el territori Barcelona World i encara amb les sacsejades del Castor al fons. Dos captaires apareixen morts en un molí abandonat. Dies després troben el cadàver d’una xinesa disfressada. La investigació de la inspectora Mina Fuster i el seu equip de la comissaria del Camp de Tarragona apunten a un misteriós amant xinès amb qui la morta s’havia promès. La presentació anirà a càrrec de Montserrat Corretger, professora de Literatura Catalana de la URV, i l’autora.

El dilluns 13 d’abril es presentarà Temps girat, un llibre de poemes de Xavier Amorós Corbella editat per La gent del Llamp i Cossetània Edicions (2015). La presentació anirà càrrec de Joaquim Mallafrè, lingüista, i de Magí Sunyer, professor de Literatura Catalana de la URV. Es comptarà amb la presència de l'autor.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia