Societat

Apareix una tintorera morta a la platja de Canet de Mar

L'animal, que feia 2,20 metres d'allargada, ha obligat a hissar la bandera vermella per precaució

Una tintorera ha aparegut morta aquest dijous al matí a la platja de Canet de Mar i ha obligat els responsables de vigilar la platja a hissar la bandera vermella per precaució. L'animal feia 2,20 metres de llargada i s'ha localitzat poc abans de tres quarts de deu del matí. Els responsables de l'empresa Marsave Mallorca, que són els adjudicataris del servei salvament i vigilància de les platges del municipi, han rebut l'avís de Salvament Marítim sobre la presència de la tintorera, que ja era morta, molt a prop de la costa, segons han informat fonts municipals.

En la retirada de l'animal, duta a terme per la Brigada d'Obres i Servei s de l'Ajuntament de Canet, hi han col·laborat vigilants del servei de platja i els agents de la Policia Local de Canet de Mar.

Arran de la troballa de la tintorera, s'ha generat un gran enrenou entre els banyistes i s'ha hissat la bandera vermella a la platja per precaució. Està previst que la prohibició al bany es mantingui durant tot el dia, tot i que la situació ja s'ha normalitzat.

Es dóna el cas que, la setmana passada ja e s va haver de tancar quatre platges de Pineda de Mar per la presència de tintoreres.

En un comunicat, l'Ajuntament ha deixat clar que ha seguit el protocol marcat pels Agents Rurals i que també ha contactat amb la Generalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia