Salut

Quarta marató de donació de sang al setembre a Figueres

Es farà el dia 5 a l'hospital i es vol superar els 443 participants del 2014

El dissabte 5 de setembre se celebrarà la marató de donació de sang de Figueres, a l'hospital de Figueres, de 10 a 14.30 i de 15.30 a 21 hores. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits, té el suport de l'Ajuntament de Figueres, l'hospital de Figueres i l'Associació de Donants de Girona.

L'objectiu és assolir un nou rècord de donants i superar les xifres d'edicions passades. En l'anterior marató es va aconseguir una gran participació, amb 443 participants.

La marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. A més a més, aquest any, a través de l'etiqueta #MSangFigueres, es vol estendre la presència de la marató de donació de sang a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat de Figueres present a les xarxes socials de Twitter i Facebook.

La marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i d'aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts, i cal recordar que una de cada deu persones que entra en un hospital necessitarà una transfusió de sang.

Durant les dotze hores de marató hi haurà un marcador electrònic, un espai condicionat, un refrigeri gratuït i música ambient. Es farà a l'hospital de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia