Societat

La plataforma Aturem la C-32 vol consultar sobre l'ampliació de l'autopista abans de finals d'any

Aquest diumenge un centenar de persones han participat en una caminada i un dinar popular en contra la prolongació d'aquesta carretera

Un centenar de persones han participat aquest diumenge en una caminada i un dinar popular en contra la prolongació de l'autopista C-32 fins a Lloret de Mar. L'acció, organitzada per la plataforma Aturem la C-32, ha servit per mostrar paratges naturals com Sant Pere del Bosc o el santuari del Vilar per on està previst que passi la carretera. Durant aquest estiu, i gràcies a les campanyes de micromecenatge, l'entitat ha pogut encarregar un estudi de mobilitat que volen contraposar amb les dades que lliurarà l'Ajuntament de Lloret de Mar. A més, ja han avançat que esperen poder fer una consulta popular abans de finals d'any per conèixer si els ciutadans estan a favor o en contra l'ampliació de la C-32.

En concret, unes 50 persones han participat en la caminada que ha transcorregut per alguns dels paratges d'alt valor natural i històric per on està previst que passi la prolongació de l'autopista C-32 fins a Lloret de Mar. Posteriorment, un centenar de persones s'han sumat al dinar popular que s'ha fet al Santuari del Vilar. L'acció, organitzada per la plataforma Aturem la C-32, és una més de les activitats i reivindicacions que l'associació realitza habitualment per mostrar el rebuig de la ciutadania davant aquest projecte d'ampliació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia