Societat

Queixes perquè han de netejar en escoles de Girona sense calefacció

Les treballadores de l'empresa de neteja Eulen de les escoles de Girona han tornat a queixar-se un any més per haver de netejar diversos espais educatius de la capital gironina amb la calefacció apagada durant les festes nadalenques. Un grup de treballadores denuncia mitjançant el sindicat Comissions Obreres que un any més l'empresa i el consistori s'han negat a obrir la calefacció d'espais com les escoles bressol de La Baldufa i de Mare de Déu del Mont, com també la mateixa escola i l'escola Pericot. Les treballadores asseguren que han hagut de treballar a baixes temperatures per aquest fet quan hi van a primera hora del matí i sense que s'engegui des de fa dies la calefacció.

En un comunicat, CCOO afirma que el comitè d'empresa fa mesos que negocia amb l'empresa i el consistori per evitar un conflicte que es repeteix des de fa anys. CCOO assegura que “no s'han respectat els acords i ha tornat a imperar el criteri barroer d'estalviar en calefacció per sobre de la salut laboral de la plantilla”. Altres anys el govern municipal ha defensat que per un treball físic les temperatures són les adequades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia