Societat

societat

Els municipis volen que aviat s'articuli el fons contra la pobresa energètica

La Federació de Municipis de Catalunya (FMC) demanarà al govern l'articulació “urgent” del fons solidari contra la pobresa energètica amb l'objectiu d'assegurar que els recursos que s'hi destinin es facin servir de manera eficaç, eficient i adequada a les necessitats perquè es va dissenyar. El comitè executiu de la FMC ha acordat que la sol·licitud es vehiculi a través de la consellera de Presidència, Neus Munté, i amb la coordinació amb els departaments que sigui més convenient.

Aquests últims dies tant Munté com la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, han reconegut que l'any passat el fons no va funcionar correctament i s'han compromès a millorar-ho. Una de les qüestions pendents és que les companyies energètiques s'hi involucrin i hi aportin els mateixos diners que hi aporta la Generalitat. El 2015 van atorgar una mica més de 3.700 ajuts, però només es va utilitzar un 22% de la partida pressupostària destinada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia