Societat

societat

Política Lingüística obre inscripcions per als exàmens de llengua catalana

La inscripció a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana que convoca la direcció general de Política Lingüística va començar divendres i està oberta fins al 24 de febrer. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament des del web de la Generalitat o bé, presencialment, a les oficines de Política Lingüística a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa. Per examinar-se no es requereix cap titulació acadèmica prèvia i cal tenir més de setze anys.

Els exàmens, que es faran en disset municipis del Principat i també a Fraga i a Perpinyà, s'iniciaran el 7 de maig amb el certificat de nivell intermedi (B2) i s'aniran duent a terme fins a l'11 de juny. La prova consta d'una part escrita i una d'oral. Des del 2002, 41.653 persones han obtingut un certificat oficial de coneixements de català expedit per Política Lingüística. Hi ha exàmens de cinc nivells: bàsic (A2), elemental (B1), intermedi (B2), suficiència (C1) i superior (C2).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia