Societat

Rull responsabilitza Adif del deficient manteniment de l'estació en desús

El conseller de Territori i Sostenibilitat demana la gestió de totes les eines que afecten Rodalies i els trens de mitja distància

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha responsabilitzat Adif del “mal manteniment” d'una antiga estació en desús. Ho ha dit en referència a les escombraries acumulades a l'estació de Vilanova Bifurcació, que han provocat aquest dimarts a la matinada un incendi que ha afectat el servei de Rodalies de Barcelona i la Línia 1 del Metro. “A qui li correspon fer això és al titular de la infraestructura”.

En declaracions als mitjans de comunicació, Rull , que ha qualificat l'incident de “molt greu”, ha xifrat en 100.000 el nombre d'usuaris afectats i ha acusat Adif no donar explicacions.

També ha reiterat la voluntat que sigui la Generalitat la que gestioní totes les eines que afecten Rodalies i els trens de mitja distància. “La Generalitat té un control molt relatiu i el que volem demanar és la necessitat de controlar tot el sistema del tren i de les vies”.

Rull ha anunciat que des de la 12 h s'han començat restablir el servei, però que no serà fins a les 5 h de la tarda que tornarà a entrar a ple rendiment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia