Els «productes de la terra» es troben a la Porxada de Granollers durant el cap de setmana

Una vintena de parades amb «els productes de la terra»  ocuparan la Plaça de la Porxada de Granollers en la nova edició de l'Agromercat que es durà a terme aquest cap de setmana a la ciutat. La inauguració aquest vespre anirà a càrrec de l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, el vicepresident Primer i Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Vallès Oriental i la regidora de Promoció Econòmica, Andrea Canelo, que faran un recorregut pel circuit del mercat i intercanviaran opinions amb cadascun dels participants.

L'Agromercat és un espai que permet la promoció i comercialització de productes agroalimentaris locals i té com a objectiu recolzar la producció agroalimentària artesana i de qualitat. Els visitants podran veure, degustar i comprar una gran diversitat de productes alimentaris artesanals com: embotits i xarcuteria; làctics i formatges; pa, coques, bunyols i xurros; vins, caves i cerveses; productes d'horta, llegums, bolets i herbes; conserves, mel i melmelades; plats precuinats; entre altres. Els productors que participen als agromercats han de complir uns requisits mínims de qualitat artesanal i proximitat del producte, a més a més tots han passat per un procés de selecció. L'horari comercial de l'agromercat de Granollers serà divendres de 16.30 a 20.30 i el dissabte de 10.00 a 14.00 hores i de 16.30 a 20.30 hores

Durant aquesta tardor el Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb la col·laboració dels ajuntaments de Mollet del Vallès, Granollers i Sant Celoni, ha organitzat el 4t cicle comarcal d'agromercats «Productes de la Terra» subvencionat per la Diputació de Barcelona, amb la voluntat de seguir donant suport als productors i artesans, promocionant els productes agroalimentaris locals de qualitat. El cicle d'aquest any finalitzarà amb l'Agromercat de Sant Celoni que es durà a terme els propers 7 i 8 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Sabadell multarà per l’excés de soroll i el consum d’alcohol al carrer amb la nova ordenança

Sabadell
Societat

Tarragona estudiarà si cal reforç dels mossos pel dispositiu de la Fira d’Abril

Tarragona
salut

L’Associació Contra el Càncer posa en marxa el programa “Rutes Saludables”

olot
Gregori Vizcaino i Vallbona
Director de l’Ascensió, Fires i festes de Granollers

“Hem d’entendre l’Ascensió com un estat d’ànim”

Granollers
Olot

Urbanitzen l’últim espai verd de la falda del Montsacopa

Olot
Societat

Dos-cents drons a la Cremada de Badalona

Badalona
Societat

Donen dispositius traductors per facilitar el treball humanitari d’Open Arms

Badalona
societat

El gimnàs Sant Pau, més a prop de tornar a donar servei

barcelona
SANT FELIU DE GUÍXOLS

Mascarell, fitxat per dirigir el projecte del Museu Thyssen

SANT FELIU DE GUÍXOLS