Societat

Premi a quatre emprenedors d'empreses de canvi social

L'Obra Social La Caixa, dins del seu programa d'emprenedoria social, premia quatre projectes catalans

Quatre projectes catalans formen part de les 20 iniciatives seleccionades a tot l'Estat per l'Obra Social La Caixa dins del seu programa d'emprenedoria social, que té per objectiu donar suport a empreses, persones o organitzacions que han decidit crear un negoci solidari amb l'objectiu d'aconseguir una transformació o impacte social mitjançant una activitat empresarial econòmica i mediambientalment sostenible.

Els quatre projectes catalans seleccionats són B-Swim, d'una empresa social jove que fomenta l'esport entre persones amb discapacitat física o intel·lectual; Mira, pensa, recorda, de l'Associació Ajudam Predegent, de disseny, fabricació, comercialització i distribució de productes destinats a la millora de persones amb deteriorament cognitiu; l'agència de viatges adaptats Vavava, de la Fundació privada Sique, especialitzada en turisme inclusiu, adaptat i accessible per a persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o sensorial, i Change Dyslexia, empresa social de nova creació que vol contribuir a la reducció de l'abandonament escolar a través de la detecció de la dislèxia. Els quatre projectes, que rebran, entre altres coses, una ajuda de 25.000 euros, van ser distingits ahir en un acte celebrat a CaixaForum. En aquesta ja cinquena edició del programa s'havien presentat un total de 299 sol·licituds de projecte.

LA XIFRA

25.000
euros
rebran, entre altres ajudes, els 20 projectes totals seleccionats en aquest programa de La Caixa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia