J. RIBAS

GERENT DEL RESTAURANT CAL ROS

«Volem recuperar el renom de Cal Ros»

Jordi Ribas regenta el restaurant des de fa uns tres anys, després de passar per establiments de l'Alt Empordà i la Cerdanya.

–Quin són els seus objectius aquí?
–«Recuperar el renom del restaurant. Té més de cent anys i és un lloc de referència al Barri Vell.»
–Ho estan aconseguint?
–«Creiem que sí, perquè els últims anys Cal Ros havia tingut una davallada i ara la gent ha recuperat la confiança i recuperem aquest tipus de clients que volem, sobretot el gironí de tota la vida.»
–Tenen algun plat especial per Fires?
–«Sempre preparem un menú de Fires que en la relació qualitat-preu està molt bé, i un dels plats que ens funcionen molt bé són les postres: recuperem el xuixo de Girona i li posem xuixo de Fires amb un gelat una mica especial, de sopa de cacau.»
–Què els suposen les Fires?
–«Molt més moviment, però tenim una sala de cent persones i podem fer menjars per a famílies i colles. Juntament amb l'exposició de flors, són els dies de més afluència de l'any.»
–També algun inconvenient?
–«Bé, sempre n'hi ha. El dia de Tots Sants hi ha molta gent i ens obliga a reduir la carta, però s'han d'aprofitar aquests dies i hem de procurar que els clients estiguin al màxim de ben atesos.»
–Què demana la gent per Fires?
–«Vol deixar lligat el menú i el preu.»
–Ser al cor del Barri Vell què els implica?
–«És important perquè tenim una afluència de turisme interessant, però tenim també la part negativa, perquè la majoria de gent de Girona vol arribar amb el cotxe fins aquí i això ens perjudica. Crec, però, que el centre de Girona és el futur gastronòmic de la ciutat.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.