Societat

FORMULA WEEKEND

Rugits de motor al passeig de Lloret

Lloret de Mar viu completament en l'ambient de motor fins avui, diumenge

Cotxes, motos i kàrtings s'exposen al carrer

No és per la velocitat perquè ja se sap que no es poden fer bogeries pels carrers de Lloret de Mar. És pel plaer de circular al volant d'un Ferrari pel passeig i encara que sigui a poc a poc no falla: si es fa rugir un xic el motor tots els caps dels vianants es giren amb cara d'enveja. Si no teniu cap Ferrari propi aparcat al garatge (tranquils, no sou un cas únic), aquest cap de setmana teniu l'oportunitat de treure-us aquest neguit: per un preu mínim de 49 euros es pot triar entre un Ferrari, un Lamborghini i un Aston Martin i experimentar les exclusives sensacions de conducció que permeten aquests cotxes durant una vintena de minuts, amb un instructor al seient d'acompanyant, és clar (no fos cas que el conductor s'engresqués massa).

Aquesta és una de les activitats que es poden viure des d'aquest divendres fins avui, diumenge, en el marc del Lloret Formula Weekend. I funciona, els Ferrari volten per la ciutat, rugeixen els motors i els caps es giren de l'enveja. Lloret de Mar viu aquests tres dies completament immers en l'ambient de motor amb un circuit de kàrting a la plaça Pere Torrent, l'avinguda Just Marlès convertida les nits passades en escenari de xous de motors urbans i el passeig Jacint Verdaguer com a espai d'exposició de moto i l'anomenat “motor life style”. Els actes es van iniciar divendres a la nit amb una nova edició del Lloret Night Shopping, amb actuacions i activitats de les entitats locals i horaris comercials que es van allargar fins a les 00.30 h.

Avui, diumenge, és l'últim dia per gaudir de les experiències de kàrting, conducció de vehicles d'alta gamma i exposicions al passeig. Les propostes del Lloret Formula Weekend coincideixen cada any amb la celebració del Gran Premi de Fórmula 1 de Catalunya, per oferir un plus d'activitat a espectadors del gran premi que s'allotgen a la població, però queda clar que la proposta es consolida per un públic que té l'oportunitat d'anar a Montmeló i vol sentir rugir motors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia