Societat

Canet d'Adri, municipi més transparent

La UAB el situa en primer lloc dels pobles de menys de 1.000 habitants

Canet d'Adri és el municipi de menys de 1.000 habitants més transparent de tot Catalunya, segons l'estudi InfoParticipa que elabora cada any la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Aquesta puntuació és fruit “de la suma dels esforços tant del personal d'administració local com dels actuals representants polítics”. “Continuarem treballant per mantenir aquesta posició amb la voluntat de ser un exemple de transparència i de bon govern”, expliquen des del consistori.

L'Ajuntament de Canet d'Adri ha fet esforços per tal d'actualitzar el web (www.canet-adri.cat), on a partir d'ara ja es pot trobar tota la informació sobre els representants polítics, la gestió dels recursos econòmics, el municipi i temes de participació ciutadana, entre d'altres. En aquest sentit, s'ha creat també un portal específic de transparència dins el web de l'Ajuntament.

El mateix estudi també guardona i reconeix l'Ajuntament de Sant Gregori per la seva transparència en la informació d'àmbit municipal en el seu web. Sant Gregori, segons l'estudi, és el segon Ajuntament amb millor índex de transparència, amb una puntuació de 90,38%, dels municipis de menys de 5.000 habitants de totes les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia