Societat

SOCIETAT

La pluja i la calamarsa compliquen el trànsit

La C-17 està tallada en sentit sud a l'altura de Montcada i Reixac

La pluja i la calamarsa que ha caigut aquest dissabte a la tarda ha complicat el trànsit en diversos punts de l'àrea metropolitana de Barcelona i d'Osona. Segons el Servei Català de Trànsit, una de les vies més afectades ha estat la C-17 que està tallada des de les 17.36 hores en sentit sud a l'altura de Montcada i Reixac perquè la gran quantitat de pluja que ha caigut en poca estona ha inundat aquesta via. En aquest punt, els vehicles es desvien per l'interior de la població a l'altura del quilòmetre cinc d'aquesta via.

A més, a la C-17 també s'han registrat retencions a l'altura de Malla (Osona) a causa de la calamarsa que ha caigut en aquest municipi cap a quarts de sis de la tarda. Paral·lelament, a la C-58 també s'han produït cues per acumulació de pluja a Sant Quirze del Vallès i a Terrassa. I a la C-32 a Gavà (Baix Llobregat) s'han registrat fins a quatre quilòmetres de cua per anar cap a Barcelona per la gran quantitat d'aigua que ha caigut en poca estona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia