Firar-se un pis

El certamen inclou una oferta d'un miler d'habitatges a preu rebaixat

Una oferta d'un miler d'habitatges a preus rebaixats i amb descomptes que en molts casos superen el 20%. Aquest és un dels grans atractius que ofereix aquest any la Fira de Mostres de Girona i la resposta ha estat l'esperada, amb un gran nombre de visites als estands i operacions de compra ja formalitzades, segons van explicar ahir a aquest diari alguns dels expositors. «S'està tocant fons amb els preus i, tot i que encara costa vendre, es comença a notar un increment de demanda», manté Xevi Casellas, representant de Grup-7.

El grup Espígul ofereix descomptes especials de fins a 50.000 euros i un gran nombre d'habitatges a «preu de fires». Es pot trobar, per exemple, un pis de dos dormitoris a la ciutat de Girona que costa 235.000 euros per 200.000 o un pis de tres dormitoris a Salt que costa 215.000 euros per 175.000. Finques J. Companys-Paulí Ceigrup Immobiliàries ofereix un catàleg de diversos pisos i cases, a partir de 185.000 euros. El Grup Caixa Catalunya també té un gran nombre d'habitatges en oferta, en aquest cas arreu de Catalunya i alguns a les illes Balears. Altres estands que hi participen són Damià Feixas, Comercial Montjuïc, Efice Grup Immobiliari, Immobiliària Coll Viader, Immobiliària Rutlla i Bargicop, que també ofereixen un ampli aparador immobiliari per atreure el màxim nombre de compradors.

L'oferta de l'outlet de la Fira de Mostres inclou compra, venda i lloguer de pisos, cases i locals comercials. Pel que fa als habitatges, s'ofereixen tant pisos nous com de segona mà, a preus rebaixats i amb condicions especials per als visitants de la Fira de Mostres. A més dels descomptes en la compra d'habitatges també es poden trobar lloguers per menys de 500 euros al mes, a banda de tenir els dos primers mesos de lloguer gratuïts.

Aquest és un dels cinc espais especialitzats que aquest any ofereix el certamen. Els altres són el d'alimentació, serveis, una zona per a les empreses de rehabilitació i d'interiors i exteriors i un espai exterior per al sector industrial. La direcció de Fira de Girona ha reordenat i ha renovat la Fira de Mostres, amb l'objectiu d'adaptar-se a la demanda actual de les empreses, moltes de les quals aposten per espais especialitzats. Ahir, la Fira de Mostres es va omplir d'un gran nombre de visitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

El Zoo provarà un sistema de filtres naturals per reutilitzar aigua

Barcelona
Urbanisme

Les obres del passeig de les Cales s’acabaran abans de l’estiu

Mont-roig del Camp
comerç

Barcelona és la capital amb més densitat comercial d’Europa

Barcelona
Estat Francès

Cauen les pales del Moulin Rouge

Barcelona
LA CELLERA DE TER

Els viveristes demanen que l’ACA els “obri l’aixeta” per no haver de tancar

LA CELLERA DE TER
campdevànol

Un projecte vol convertir el Ripollès en refugi de persones LGTBIQ+

campdevànol
gastronomia

Un ‘mercat’ gastronòmic quedarà obert al Port Vell

Barcelona

S’Agaró, un referent centenari

S’Agaró

El camí de ronda, un regal

s’agaró