Societat

Societat

Els Amics de la Vall d'Aro enforteixen els lligams amb la comunitat russa

La festa d'amistat entre Platja d'Aro i el poble rus arriba a la vuitena edició, amb un sopar a l'hotel Cosmopolita

El grup d'Amics de la Vall d'Aro va celebrar dijous al vespre la vuitena festa de l'amistat amb el poble rus, amb un sopar a l'hotel Cosmopolita de Castell-Platja d'Aro, que en aquesta ocasió patrocinava la trobada. Les reunions volen facilitar l'arrelament de la comunitat russa, la més nombrosa dels estrangers residents al municipi, amb 865 ciutadans amb passaport rus empadronats a finals de l'any passat.

Després d'haver promogut altres activitats al juliol, com ara visites guiades a l'església de Nostra Senyora de l'Esperança en rus i català al llarg del juliol, el sopar va servir per presentar l'obra del pintor parisenc d'origen rus Dimitri Kosiré, que va cedir una obra per ser sortejada entre els comensals, una setantena.

Kosiré ha exposat la seva obra aquest mes en la mostra Terres i altres Rachmaninovas al castell de Benedormiens de Castell d'Aro, visitable encara fins demà al vespre. El pintor, que ja ha fixat el seu estudi en dues etapes a Barcelona i l'Hospitalet, explicava que està valorant la possibilitat d'instal·lar-se a les comarques gironines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia