Educació

societat

Una habitació d'estudiant costa 371 euros al mes a Barcelona

Barcelona és la ciutat de l'Estat on més car és llogar un habitació en un pis d'estudiants. Segons un estudi del portal immobiliari Fotocasa, un universitari que vulgui allotjar-se en un habitatge compartit a la capital catalana ha de pagar una mitjana de 371 euros al mes, una xifra molt superior a la mitjana estatal, de 270 euros. Segons l'estudi, el preu dels pisos compartits ha augmentat un 10% respecte de l'any passat, un increment que només és superat per València (12%). La pujada mitjana a l'Estat és del 4,4%.

Tot i que Madrid és la ciutat que concentra un nombre més grans d'anuncis de pisos d'estudiants, amb un 33% de l'oferta total (Barcelona aplega el 13% dels anuncis), la capital catalana, potència turística mundial, és la que té el major dèficit d'habitacions, ja que concentra el 22% de les cerques dels internautes. Tot plegat fa que la ciutat se situï al capdavant del rànquing de preus, seguida de la capital espanyola, amb 318 euros per habitació. Pel que fa al barri on més s'ha disparat el preu de l'allotjament per a universitaris, a Barcelona encapçala la llista el districte de Sarrià-Sant Gervasi amb un augment del 20% respecte de l'any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia