crisi alimentària

.

Evitar el perill de les malalties metabòliques

Els metges creuen que l'OMS pretén reduir el consum de carn i les patologies digestives

És un avís sobre hàbits

Els experts recomanen la dieta mediterrània, rica en fruita, verdures i llegums per protegir dels efectes nocius de la carn EL PUNTAVUI

Dieta mediterrània per protegir-se de l'excés de carn

Els experts titllen d'alarmant l'informe de l'OMS, que vincula el consum de carns processades al risc de patir càncer

Diuen que la clau és l'equilibri, “menjar de tot una mica i no fer cap abús”

La indústria càrnia a Catalunya El Punt Avui

La carn, un negoci clau

És el quart sector industrial a Catalunya, on representa un 4% del PIB global

El porcí és l'estrella de l'activitat, amb un 75% del total i amb més de 19 milions de caps sacrificats

Dóna ocupació directa a uns 30.700 treballadors, sense comptar els llocs de treball indirectes

L'exportació creix a un ritme del 10,5%

PIRMÀMIDE ALIMENTÀRIA EL PUNT AVUI

L'OMS declara la guerra a la carn vermella i els embotits

Un informe mundial de salut vincula el consum excessiu de carns amb el càncer de còlon i de recte

Els experts qüestionen la condemna a la carn i en recomanen una ingestió responsable

El consum d'hamburgueses pot afavorir l'aparició de Càncers ORIOL DURAN

L'OMS alerta que el consum de carn processada pot augmentar el càncer de colon

Els experts tenen “proves suficients” que per cada 50 grams d'aquest tipus de carn consumida al dia el risc creix un 18%

Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.