Administracions

Un festiu diferent

Arbúcies celebra el 12 d'octubre amb una fira sobre cooperativisme

És el primer cop que s'organitza al municipi, i pretén promoure conceptes com ara el de la moneda social i la cooperació

Arbúcies organitzarà la primera Fira Cooperativista el 12 d'octubre, una jornada que pretén donar a conèixer projectes en un àmbit local, i també promoure conceptes com ara el de la moneda social, el bé comú o la cooperació. La fira està pensada com un espai transversal amb diverses activitats, amb l'objectiu de treballar el binomi persones i economia des d'un punt de vista solidari i ètic. Durant tot el dia, la fira omplirà la plaça i permetrà conèixer els projectes que ja funcionen a Arbúcies. El matí arribarà farcit amb tres xerrades a La Gabella sobre el llibre El Comú català, sobre l'ús de la moneda social i la darrera sobre les xarxes d'intercanvi de moneda. A la tarda, la plaça de la Vila concentrarà les activitats amb un espectacle infantil amb el pallasso Lo Biel, un acte de suport i compromís amb la xarxa municipal, amb la participació de representants de l'Ajuntament de Manlleu, com a impulsors de la xarxa, amb la intervenció de l'alcalde d'Arbúcies, Pere Garriga, i la de l'exdiputat i impulsor de diversos projectes socials David Fernàndez. Pel tinent d'alcalde, Jaume Salmeron, l'objectiu és “anar construint entre tots unes relacions econòmiques i socials més justes i sostenibles”. L'Ajuntament d'Arbúcies és un dels impulsors de la Xarxa de municipis per l'economia social i solidària (XES).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona