Administracions

Platja d'Aro vol planificar els equipaments

Està elaborant un estudi per proposar fins i tot inversions a curt i llarg termini

La regidoria de Participació Ciutadana i Dinamització Comunitària de l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro vol planificar el futur dels equipaments existents i futurs mitjançant un pla director d'equipaments al municipi, que té el suport de la consultora d'innovació social Neopolis.

Després de la recollida d'informació, començada el 2016, sobre els equipaments existents per elaborar-ne un inventari per conèixer la valoració que en fan els tècnics. Ara es preveu la celebració de dos tallers participatius. Un serà amb membres de tots els grups polítics municipals i l'altre serà amb una representació de la ciutadania.

Amb l'impuls del pla director d'equipaments es vol assolir una eina de planificació global que reculli les necessitats i disponibilitats d'equipaments al municipi i proposar un pla d'inversions a curt, mitjà i llarg termini per adequar i optimitzar les dotacions existents i, si cal, crear-ne de noves.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia