Infraestructures i serveis

Terrassa inicia el camí legal per gestionar l'aigua

L'Ajuntament de Terrassa fa un nou pas per recuperar la gestió de l'aigua i portarà al pròxim ple d'abril l'expedient que inicia el procediment legal per assolir el canvi de model i la creació d'una comissió politicotècnica que elaborarà una memòria justificativa del procés. Amb els vots a favor de totes les formacions, excepte el PP i Ciutadans, la comissió informativa de Territori i Sostenibilitat va donar llum verd dimecres al vespre a la proposta. Segons recull l'Agència Catalana de Notícies, el primer tinent d'alcalde del PSC, Alfredo Vega, va afirmar: “Després de 75 anys de tenir una determinada forma de gestió, és el ple el que tindrà ara la sobirania i la capacitat per determinar cap on s'ha d'avançar.” Hi afegia que l'informe que anirà a la sessió plenària d'aquest mes té el vistiplau dels serveis jurídics de l'Ajuntament i s'ha fet seguint el que disposa la llei.

La comissió que es crearà per redactar la memòria tindrà representants de la Federació d'Associacions de Veïns de Terrassa i de la Unió de Consumidors de Catalunya. Pel PP i Ciutadans, també s'hi haurien d'incloure representants del sector econòmic. En canvi, per l'equip de govern, en aquest cas podria existir un conflicte d'interessos, “perquè els representants del sector econòmic tenen accionariat en l'actual concessionària de l'aigua”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia