Infraestructures i serveis

transports

vaga al metro

Retrets a Colau pel sisè dilluns de vaga al metro

El sisè dilluns amb vaga parcial de dues hores per torn al metro es va saldar amb els problemes habituals de congestió, i com és habitual, es van afrontar restringint l’accés a l’estació de la Sagrera. També a l’accés de l’estació de Barceloneta es van produir aglomeracions al voltant de les sis, en coincidir la fi de l’aturada de la tarda amb la tornada de la platja.

L’oposició municipal va carregar contra el govern d’Ada Colau per la persistència de les protestes i l’afectació als usuaris. El portaveu municipal del PDeCAT, Joaquim Forn, va acusar l’executiu d’estar “desaparegut” en comptes de resoldre el conflicte. “Volen convertir la jornada, la sisena ja, en una situació normalitzada”, va dir.

L’edil de Ciutadans Santiago Alonso va parlar d’“incapacitat” de Colau per resoldre el conflicte. “Abans d’arribar a alcaldessa es feia fotos amb els sindicats del metro fent activisme radical i ara és incapaç de negociar i arribar a acords”, va etzibar, i hi va afegir: “El govern no ha estat capaç de plantejar la negociació d’una forma intel·ligent i ha acabat formant part del problema i no de la solució.”

En la mateixa línia es va manifestar el regidor del PP Xavier Mulleras. “El govern municipal sembla que vol fer veure que a Barcelona no passa res els dilluns, ignorant la jornada de vaga”, va afirmar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia