Urbanisme

municipal

Més aparcaments a l’entorn de l’Auditori

La plaça de l’Auditori finalment no tindrà l’aparcament que ha mantingut durant anys i l’espai es tornarà a urbanitzar amb una nova organització dels usos.

La solució final encara està en fase d’estudi per part del jurat del procés participatiu Espais Singulars, però la decisió ja està presa i els actuals aparcaments en zona blava se suprimiran.

Els tècnics municipals han estudiat les opcions d’estacionament al voltant de l’Auditori i en els estudis que s’estan fent es preveu que es puguin habilitar una seixantena de places d’aparcament als carrers de la vora de l’equipament, una desena més de les que hi ha actualment a la plaça.

La Paeria encara no ha presentat el disseny final de la plaça i el seu entorn, però el tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Fèlix Larrosa, va confirmar que els estudis tècnics ja permeten donar compliment a les demandes dels comerciants i dels veïns de la zona, que van reunir centenars de signatures contra la supressió de la zona d’aparcament.

Aquesta solució ja era de preveure després que la Paeria fes notar la necessitat de treure aquests estacionaments del debat sobre el futur de la plaça. El nou espai serà per a usos públics, amb zones de lleure i enjardinades, tot i preveure’s-hi zones d’encotxament per als usuaris de l’equipament cultural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia