Urbanisme

La marquesina a les estacions de tren de Girona, al gener

El govern ha suspès l’obra per no empantanegar l’espai durant el Nadal

L’Ajuntament de Girona ha aturat l’inici de les obres de construcció de la marquesina que ha d’unir l’estació del tren convencional amb l’edifici d’accés a l’estació del TAV. La junta de govern va aprovar ahir aquesta mesura amb l’objectiu que l’obra es dugui a terme passades les festes de Nadal. El motiu, segons fonts consultades per aquest diari, és que el govern municipal prefereix que amb les festes de Nadal tan a tocar la zona no quedi empantanegada per treballs iniciats i no continuats. La intenció és que es puguin desenvolupar amb total normalitat un cop acabades les dates nadalenques.

La marquesina que es vol fer ha de substituir el finger que hi va haver des de l’entrada en servei de l’estació del TAV fins fa tot just uns mesos. Serà un pas cobert però sense parets laterals a fi de configurar un pas d’aixopluc entre les dues estacions però sense fer l’efecte barrera que causava el finger, i que pràcticament tallava en dos el parc Central. En una fase posterior, es vol fer també una altra marquesina davant l’entrada de l’accés actual de l’edifici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia