Administracions

Pla a Calonge per revertir l’atur juvenil

L’Ajuntament ja disposa d’un projecte estratègic d’ocupació que és transversal

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni disposa d’un pla estratègic d’ocupació juvenil, un document en què s’ha treballat durant els darrers mesos per establir la diagnosi, els objectius i els eixos prioritaris d’actuació per millorar l’ocupació del segment de població més jove i que es començarà a aplicar de manera immediata. El pla d’ocupació juvenil (POJ) marca com a objectiu establir estratègies de cooperació i corresponsabilitat entre les organitzacions i institucions compromeses a favor de l’ocupació, la formació, la inserció, l’economia social i també amb les petites i mitjanes empreses i persones autònomes.

El document també planteja com a objectius augmentar la competitivitat de les empreses incrementant la seva capacitat d’incorporació laboral, a més de millorar la qualificació i la inserció de les persones joves, alhora que proposa promoure noves iniciatives empresarials i d’emprenedoria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia