Serveis

Els sindicats i FGC arriben a preacord per desconvocar la vaga durant el MWC

El principi d'acord haurà de ser ratificat aquest dimarts per les assemblees de treballadors

El comitè d'empresa dels Ferrocarrils Generalitats s'havia sumat a les aturades parcials anunciades al Metro i als autobusos de Barcelona

Els sindicats i la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han arribat a un preacord sobre el conveni col·lectiu que obre la porta desconvocar la vaga prevista per a la setmana que ve, coincidint amb el Mobile World Congress (MWC) que se celebra entre el 22 i el 25 de febrer a Barcelona.

Segons informa la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya, les dues parts van arribar ahir a la nit a un principi d'acord en referència a la “situació de bloqueig” de la negociació del conveni col·lectiu.

El pacte serà votat aquest dimarts en assemblea pels treballadors de FGC i, en cas de ser ratificat, se signaria demà dimecres al departament Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

Si el preacord tira endavant, suposarà desconvocar la vaga parcial al servei del FGC durant la celebració del MWC. Les aturades estaven previstes en les hores puntes, entre les 07.30 i 10.30 hores, i entre 17.30 i 20.30 hores.

Els quatre sindicats presents al comitè d'empresa de Ferrocarrils de la Generalitat es van sumar dijous passat dia 11 a les mobilitzacions anunciades per algunes centrals d'autobusos de Barcelona i el comitè d'empresa del Metro.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia