Administracions

Els blanencs opinen sobre la regulació de les terrasses

L'Ajuntament obre l'avantprojecte de l'ordenança a la participació ciutadana, fins al dia 18 de novembre

L'Ajuntament de Blanes ja ha iniciat el procés participatiu per saber l'opinió de la ciutadania i dels professionals afectats per l'ordenança de terrasses, de la qual ja hi ha un avantprojecte. L'ordenança datava del 1998 i, com ja havia avançat el regidor responsable de la ponència tècnica d'activitats, Salvador Tordera, era necessari posar-la al dia. Tota la informació del procés de l'avantprojecte de l'ordenança es pot consultar al web de l'Ajuntament, en un apartat habilitat expressament. Les opinions es poden fer arribar fins al 18 de novembre mitjançant un correu electrònic a [email protected], mitjançant una instància a l'oficina de l'AMIC, o omplint un formulari al web. En la documentació disponible s'inclouen l'avantprojecte d'ordenança i el plànol de distribució per zones.

Tordera va explicar que ha facilitat a cadascun dels titulars de les terrasses que estan donades d'alta el nou document, tot i que l'aprovació definitiva depèn dels canvis que es puguin introduir a través del procés de participació ciutadana.

“L'ordenança era molt antiga i precària, i calia posar-la al dia”, va explicar Tordera. El nou document defineix cinc zones, amb condicions generals comunes i condicions específiques a cada zona, i s'estableix la distància que hi ha d'haver entre elles, i les distàncies mínimes que han de mantenir respecte dels elements urbans i els edificis.

També defineix el material que es pot utilitzar per al mobiliari i el tancament de les terrasses, ja que un dels problemes que hi havia actualment, segons Tordera, era la disparitat de criteris, que perjudicava –considera– la imatge del conjunt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona