Administracions

Municipal

taxes

Torredembarra posa al dia tributs endarrerits

El ple de l'Ajuntament de Torredembarra va aprovar dijous la modificació de les ordenances fiscals per a l'any vinent, que, entre altres novetats, inclouen la posada al dia de tributs endarrerits. En concret, el consistori ha actualitzat el cens de locals comercials i ha detectat que existeixen una sèrie d'establiments que, tot i estar oberts, no hi estaven inclosos i, per tant, no pagaven la corresponent taxa per la recollida de residus. En total, el govern torrenc calcula que aquesta situació els provocava deixar d'ingressar fins a 60.000 euros cada any.

Una altra taxa que es posa al dia és la de manteniment de les sepultures del cementiri, que s'ha detectat que no s'ha cobrat durant els darrers quatre anys. Per compensar el fet que els afectats hauran de pagar ara els rebuts endarrerits, l'import del 2017 i següents es bonificarà en un 75%. Les ordenances fiscals del 2017 inclouen també una rebaixa del principal impost que depèn de l'Ajuntament, l'IBI, que serà un 3% més baix.

D'altra banda, el govern municipal també ha introduït canvis en la taxa de la recollida de la brossa, de manera que bonificarà el bon reciclatge de les persones que fan la recollida porta a porta i dels comerços amb acord per la recollida. En el cas dels locals, la bonificació pot arribar a ser del 17% segons la fracció reciclable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona