Administracions

futbol català

Badalona

Els socis del CF Badalona aproven l'acord pel nou estadi

L'Ajuntament ratificarà el conveni en el ple del 31 de gener

El club, però, pot entrar abans a la instal·lació esportiva

De manera unànime i amb només dues abstencions, l'assemblea de socis del CF Badalona va donar llum verd, dimecres, al conveni que regula l'ús del nou estadi municipal de futbol. L'acord s'activarà en el moment en què l'Ajuntament aprovi el document, un tràmit que està previst per al 31 de gener. El CF Badalona, però, no haurà d'esperar a l'aprovació del ple per poder fer ús de la instal·lació. Està previst que el primer equip de l'entitat hi pugui disputar la jornada del 29 de gener, quan s'enfrontarà amb l'Espanyol B. El club ja ha començat a comercialitzar els seients entre els seus abonats fins a final de temporada.

Durant l'assemblea, celebrada al museu, el president de l'entitat, Miguel Ángel Sánchez, va insistir: “Aquest no és el millor conveni possible, però s'acosta molt al que necessita el club per al seu futur.” Oriol Lladó, tinent d'alcalde de Badalona Habitable i present en la trobada, es va mostrar ahir “satisfet” per l'acord assolit.

Condicions del conveni

El Badalona s'assegura l'ús preferent de l'estadi i el camp de la Travessera de Montigalà durant els pròxims 25 anys. L'equip femení del Seagull també s'entrenarà i jugarà a la nova instal·lació. El manteniment i la gestió de l'estadi, amb uns costos anuals d'uns 275.000 euros, seran a càrrec de l'empresa municipal Engestur, que també gestionarà la publicitat, tot i que serà el Badalona el que obtindrà el rendiment dels ingressos per aquest concepte després d'abonar una taxa per ocupació d'espais. Pel que fa a les aportacions econòmiques del consistori, el conveni estableix una subvenció anual de 100.000 euros per al futbol de base i uns 108.000 euros més en concepte de patrocini.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona