Administracions

Municipal

Queixes a Badalona per una fuita d’aigua que no es repara

Fa un mes que a Bonavista denuncien el problema

L’Ajuntament actuarà en breu

L’Associació de Veïns de Bonavista, al municipi de Badalona, ha posat de manifest el seu malestar amb l’Ajuntament per una fuita d’aigua que ja fa un mes que dura sense que el consistori hi hagi posat remei. En concret, la fuita està situada a la cantonada dels carrers Pintor Mir i Eliseo Meifrén i els mateixos veïns, segons el president de l’entitat veïnal, Alonso Cobos, s’encarreguen de tallar el servei per evitar que es perdin litres i litres d’aigua. Mentre dura el tall, però, diverses instal·lacions del barri, com ara la pista esportiva i la petanca, no disposen d’aigua corrent. Tampoc la font pública de la zona.

Durant determinades hores, explica Cobos, el servei s’ha de restablir per tal que el puguin utilitzar les instal·lacions afectades “i es torna a perdre molta aigua”. El representant veïnal recorda també que la fuita està localitzada en un pendent i que els veïns “rellisquen i es poden fer mal”. El regidor de l’àrea de Badalona Pròspera i Sostenible, Àlex Mañas (ICV-EUiA), assegura que la fuita es va reparar fa uns dies però admet que actualment “es torna a perdre aigua”. En principi, aquesta setmana es procedirà a posar-hi remei. Alonso Cobos, però, manté que en cap moment s’ha solucionat la situació, que és cert que els tècnics municipals van arribar a obrir una rasa per detectar l’origen del problema però que, en no trobar-lo, la van tancar sense arreglar la fuita. El president de l’associació de veïns de Bonavista lamenta “l’oblit en què ha caigut el barri”, així com que les inversions previstes per l’equip de govern “no hagin tingut en compte la gran majoria de demandes” que els van fer arribar.

Preguntes del PP

Precisament el grup municipal del PP a l’Ajuntament de Badalona ha adreçat al govern municipal una sèrie de preguntes relacionades amb la fuita d’aigua de Bonavista. A l’escrit, signat pel regidor Miguel Jurado, es pregunta per què no s’ha portat a terme la reparació i quan es realitzaran els treballs pertinents, al temps que s’insta el govern a assumir la responsabilitat política pels “centenars d’euros que comportarà el sobrecost del consum”.

LA XIFRA

32
dies
fa ja que a Bonavista hi ha una fuita d’aigua sense que s’hagi reparat, tot i que els tècnics se la van mirar

LA FRASE

Hi ha deixadesa en el manteniment del barri. Fa un mes que esperem que arreglin una fuita d’aigua
Alonso Cobos
president av bonavista


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona