Administracions

Enllesteixen a Palamós les grans obres al Palmar

S’han fet les voreres, la canalització de serveis, la instal·lació de fanals, l’asfaltatge dels carrers interiors i el del Mar i la senyalització viària

El Palmar es va construir als anys 60 i calia actuar-hi

L’Ajuntament de Palamós pràcticament ha enllestit els treballs a la zona del Palmar, un àmbit urbanitzat als anys seixanta que calia actualitzar i posar al dia. L’alcalde, Lluís Puig, explica que s’ha finalitzat la urbanització, les voreres, la canalització de serveis, la instal·lació de fanals, l’asfaltatge dels carrers interiors i el del Mar i la senyalització viària. Actualment només falten els asfaltatges del carrer de Nàpols i de la plaça interior del Palmar.

Aquest projecte d’arranjament que es va iniciar al març ha inclòs els trams de carrers que formen el seu perímetre, del Mar, de Nàpols, de Londres i de Santa Marta.

Al projecte de millora integral, només li restarà per a l’acabament definitiu el fresatge i l’asfaltatge del carrer de Nàpols, i l’asfaltatge de la plaça interior del Palmar, on també s’ubicarà arbrat. Aquestes tasques tindran lloc durant la primera setmana de setembre. L’actuació urbanística també inclou sectors del carrer de Nàpols i els carrers de Londres i de Santa Marta. El pressupost d’aquest projecte integral d’obres és de 338.400 euros finançats majoritàriament per l’Ajuntament amb un 71%, i la resta, el 29%, mitjançant contribucions especials aportades pels veïns.

Una actuació pendent.

L’àmbit del Palmar es va urbanitzar la dècada dels seixanta i actualment requeria una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis. El projecte d’arranjament que ara s’ha executat ha inclòs, doncs, la millora de les voreres, de l’asfaltatge, del clavegueram i de l’enllumenat. Els carrers on s’executa aquest projecte són el del Palmar –en la seva totalitat– i del Mar –vorera esquerra en sentit circulació –i al tram entre les avingudes del President Macià i de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona