Administracions

municipal

moció de censura

Suspès el ple de Setcases de la moció de censura

La secretària municipal vol estudiar la documentació aportada per l’alcalde

El ple extraordinari que s’havia de celebrar avui a Setcases per debatre la moció de censura contra l’alcalde, Carlos Fernández –independent pel PSC–, s’ha suspès a petició de la secretària municipal. El motiu són uns dubtes jurídics que s’han plantejat després que Fernández assegurés tenir uns altres dictàmens que no coincideixen amb l’informe de la secretària sobre el ple. Per poder tenir una visió global i en espera de poder estudiar la documentació que aporti el batlle, s’ha decidit suspendre el ple. La resolució es decidirà abans dels deu dies hàbils per poder convocar de nou un ple on es debati la moció de censura.

El 2 d’octubre passat, tres regidors de l’equip de govern van presentar la moció per fer fora l’actual alcalde al·legant desavinences per temes de gestió i decisions “unilaterals” que hauria pres durant aquests dos anys de mandat.

Carlos Fernández ha explicat a l’ACN que se sent “víctima” de tot un procés vinculat a l’1-O. Cal recordar que els tres regidors que van presentar la moció de censura i que confien guanyar perquè tenen majoria són els mateixos que van demanar un ple extraordinari perquè l’Ajuntament donés suport al referèndum. L’alcalde va ser l’únic del Ripollès que no va cedir espais municipals per al referèndum al·legant que havia de defensar els interessos i voluntats de tot el poble i ajustar-se a la legalitat. Finalment, però, es va decidir per ple donar suport al referèndum. L’equip de govern està format per cinc regidors i no hi ha oposició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona