Administracions

municipal

pressupostos

El govern de Premià de Mar, optimista amb el pressupost

El govern en minoria de Premià de Mar (CiU i PSC) es mostra ara “moderadament optimista” per poder tirar endavant el pressupost municipal del 2018. Si fa unes setmanes l’executiu feia patenta la seva preocupació en aquest aspecte, ara sembla que s’hi està trobant una escletxa amb ERC, que s’entreveu clau per poder desencallar la situació. El regidor d’Hisenda, Miquel Àngel Méndez (CiU), va explicar que es mantenen les finestres obertes a escoltar les propostes dels grups de la oposició, però va reconèixer que “formalment” només s’havien assegut a negociar amb els republicans. “De moment encara no hi ha cap acord definit, però les converses van pel bon camí”, va indicar el regidor.

“Llevat d’alguna, les demandes d’ERC són factibles, crec que som en la línia correcte i, si no surten noves qüestions, per part nostre acceptem les seves aportacions”, va afirmar Méndez.

Per la seva banda, el portaveu del republicans a l’Ajuntament, Josep Maria Molins, va coincidir a valorar positivament les trobades amb el govern. “La sensació és que estem avançant força bé”, va destacar. El regidor d’ERC va supeditar el suport de la seva formació als comptes a dues qüestions “fonamentals”: reiniciar el pacte per l’ensenyament, amb l’objectiu de garantir una major participació i la redefinició d’alguns dels seus conceptes, i “el compromís que es donarà compliment als acords que s’assoleixin”. Així, doncs, el govern treballa ara amb la idea de poder portar l’aprovació dels comptes del 2018 en el ple del pròxim dia 13, després que la setmana passada optés per retirar-lo de l’ordre del dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona