Administracions

Municipal

Cassà redueix el deute a més de la meitat

L’Ajuntament de Cassà, governat per ERC, tanca el 2017 amb un nivell d’endeutament del 30,6%, cosa que significa una reducció de més de la meitat des de l’inici de l’any 2015, quan se situava en el 61,7%. Aquest és un dels anuncis fets en el darrer ple municipal, en el qual també es va aprovar –amb 7 vots a favor d’ERC i 6 abstencions del PDeCAT– el pressupost de la corporació per a l’any 2018, que serà de 10.256.510 euros. Segons el consistori, el nivell d’endeutament ha millorat les previsions presentades a principis d’any, que apuntaven que finalitzaria l’exercici econòmic del 2017 amb un 34,7% d’endeutament.

Amb vista al 2018, les inversions reals creixeran un 4,78% respecte del 2017, i entre els projectes destacats hi ha la finalització de la primera fase de rehabilitació del nucli històric; la realització de noves obres d’asfaltatge que milloraran un gran nombre de carrers, el canvi de clavegueram del carrer d’Avall fins a la carretera Provincial o l’ampliació de l’aparcament públic del carrer Marina.

El regidor d’Hisenda, Pau Presas, atribueix la “salut econòmica del consistori” al “gran esforç per controlar fins a l’últim cèntim de les finances municipals, acompanyat de rigor i decisions valentes, que han permès sanejar econòmicament l’Ajuntament i abordar projectes d’importància a Cassà”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona