Administracions

Polèmica a Sant Feliu per una multa treta a un edil

El regidor Pere Albó defensa que era en un acte oficial, tot i que no havia posat distintiu

Des de la junta de personal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols s’ha criticat que la Policia Municipal permetés, divendres passat, la retirada d’un vehicle del dipòsit municipal sense abonar la taxa de la grua. Pertanyia al regidor de MES Pere Albó, a l’oposició, que l’havia estacionat a les places reservades a vehicles oficials a davant del consistori. I fonts del cos municipal argumenten que no exhibia autorització per fer-ho.

Albó, però, defensa el dret de qualsevol edil a fer servir les places: “No és cap infracció, vaig assistir a l’acte del 40è aniversari de l’escola d’adults.” I argumenta que no disposa del distintiu perquè no l’hi han fet arribar. “Si valoren que s’ha de multar, que m’enviïn la sanció” i estudiarà si l’abona o recorre, però defensava que va exposar el cas als responsables del cos i se li va retornar el vehicle.Des del govern local, coincideixen que qualsevol edil pot estacionar en els llocs reservats, per bé que s’ha d’exhibir el permís per facilitar-ne la identificació. Per part del cos policial, afegeixen que la credencial és necessària per desfer qualsevol sospita d’arbitrarietat, en cas, per exemple, que la grua s’hagi d’endur un vehicle mal estacionat i un altre sense identificar estigui aparcat en una plaça oficial a pocs metres. La polèmica arriba mesos després que un altre vehicle retirat per la grua també fos retornat a la seva propietària sense cost. En aquell cas, la qüestió va acabar al jutjat, però el fiscal no va apreciar indicis de delicte. Aquest cop, de moment, les seccions sindicals del consistori només es plantegen, d’entrada, posar el tema sobre la taula en la pròxima reunió de la junta de personal, a principis de maig, abans de decidir si van més enllà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona