Administracions

Verges dotarà la Passió d’un espai per als assajos

La sala que es condicionarà està al mateix ajuntament i tindrà també ús per a entitats i activitats culturals

L’Ajuntament de Verges dotarà els actors que participen en la processó d’un espai preparat per poder-hi assajar, però que, a la vegada, sigui un espai polivalent per a les entitats. L’alcalde, Ignasi Sabater (CUP), explica que “ a banda de lloc d’assaig per a la processó, aquest espai és molt necessari per a Verges, que gaudeix estiu i hivern d’activitats culturals, conferències i trobades, entre altres propostes. Pensem que feia falta un espai adaptat per donar un lloc a aquestes iniciatives.”

Aquesta actuació es durà a terme en una de les sales del mateix ajuntament i consistirà a condicionar l’espai amb l’equipament necessari per a una sala polivalent. Un dels principals objectius és que permeti dur-hi a terme els assajos de la processó de Verges, a més de la projecció d’audiovisuals amb sistemes de so integral, la celebració de conferències, reunions per a les entitats i concerts de petit format.

Sabater explica que caldrà millorar-ne l’estat i fer el canvi de les obertures actuals, a més de la instal·lació d’un fals sostre acústic així com un sistema de climatització. També es col·locarà un envà mòbil i acústic que permeti fer de l’espai un de gran o dos més petits, d’acord amb les necessitats del moment. La inversió per dur a terme aquest projecte és de 83.944 euros, 49.527dels quals procedeixen d’un subvenció de la Diputació de Girona.

L’Ajuntament de Verges preveu aquesta actuació dins de les inversions del pressupost del 2018, que ha aprovat i que puja a 1.088.160 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona